Ve vedení Arrivy padají hlavy!!!

arriva-logo

V teplické dopravní společnosti Arriva se obmění vedení. Z pozice ekonomického ředitele a jednatele společnosti odchází Jan Gaisler. V pozici technického ředitele skončil i jeho bratr Miloš.

„Nejde o žádnou náhlou událost z dnešního dne. Vím o tom už více dnů, jde o dohodu. Odcházím do Prahy do centrály na jinou pozici,“ komentuje pro Deník Jan Gaisler. I v Praze bude mít na starosti záležitosti okolo dopravy. „Je to samozřejmě důsledek vyhrocené situace ohledně dopravy na Teplicku,“ podotkl. V teplické pobočce Arrivy teď dojde k určité reorganizaci. V podniku zatím zůstává dosavadní dopravní ředitel Petr Havlík. Teplický dopravce Arriva Teplice byl první, kdo v rámci kraje propojil příměstskou dopravu s MHD v Teplicích. A to v rámci krajem plánované celkové integrace dopravy. Změny přinesly problémy.

Zdroj:
Teplický Deník 

4 komentářů

4 komentářů k Ve vedení Arrivy padají hlavy!!!


  1. Takže teď to zkurvil tady v Teplicích a odchází na lépe placenou práci do Prahy :-)
    Já jsem JEN RÁD.


  2. No konečně. Tyhle nové jízdní řády to je tedy lahůdka. Ta návaznost na vlakové spoje to se jim tedy povedlo. Tohle můžou vymejšlet akorát v Praze kde to jezdí po 10 minutách a né po hodině. A ty nové menší autobusy no to je něco ta ouzká ulička. Vyházet je všechny šmejdy.

Napsat komentář