„Veselý“ zážitek z teplické MHD?

ev. č. 100 - 8. 2. 2012 | © Petr Beránek

Člověk zažije v trolejbusové a autobusové dopravě ledacos. Tato příhoda mě však nejen překvapila, ale i dobře pobavila,“ napsala čtenářka magazínu iTeplice.cz, která se s námi zároveň podělila o (veselý?) zážitek z prostředí teplické MHD.

Když jsem na konečné stanici v teplických Trnovanech u Angru nastoupila zcela sama do trolejbusu, pan řidič se na mně podíval a povídá:

„Mladá paní, dokázala byste po jedné noze obskákat tenhle trolejbus, který má 36 metrů délky?“ Já na to, že asi ne. „No, ale já jo,“ říká řidič. „Dokážu na jedné noze obskákat i dva trolejbusy, které stojí za sebou. A hádejte, za jak dlouho.“ Já na to, že nevím, že pán asi musí mít dobrou kondici. Řidič pravil, že to teda má. Tak jsem hádala: „Za 5 minut?“ Prý ne. Já na to: „Za 3 minuty? A pan řidič: „Mladá paní, za 21 vteřin! Chcete to vidět?“ A vzápětí vylezl z trolejbusu, rozhlédl se, běžel na konec vozu a obrovskými skoky – bylo jich asi 6, obskákal bok trolejbusu.

Tak jsem ho pochválila, klokan – řidič se spokojeně posadil za svůj volant a odjeli jsme do Teplic. A pak že je cestování městskou hromadnou dopravou v Teplicích nudné!

Zdroj, převzato od:
iteplice.cz, upraveno MHDTeplice.cz

4 komentářů

4 komentářů k „Veselý“ zážitek z teplické MHD?


  1. Trolejbus, terý ma 36 metrů délky???? Ještě jsme žádný takový neviděl!


  2. Michal: Možná myšleno obskákat kloubový trolejbus (18m) dokola. 2 x 18 je 36, pokud ovšem nepočítáme čela.


  3. Věříte tomu že když už ten řidič tohle opravdu (čemuž sám nevěřím) udělal že měl fakt na metr spočítaný kolik je to přesně metrů? Přemejšlejte..:-D


  4. Topicz28tr : Je to možné, také mě to posléze napadlo :)

Napsat komentář