Na lince Teplice – Praha mohou vznikat zpoždění

Arriva Express

Když se „opozdí“ autobus z Prahy, nasazuje na otočku Arriva připravený záložní vůz, aby z Teplic vyjel spoj na čas.Kvůli omezení provozu v části dálnice z Prahy do Teplic v oblasti Nové Vsi, kde probíhají opravné práce, vznikají teď každý den nemalé kolony. V nich může uvíznout i teplický autobus Arriva City, který jezdí právě po dálnici mezi Teplicemi a Prahou.

Dispečeři Arrivy situaci průběžně sledují a mohou autobus poslat z části po staré silnici, aby se vyhnul kolonám. Není to ale možné vždy. Navíc, v minulých dnech se právě v objížděném úseku opravovaly železniční přejezdy, čímž ani tudy nebyla doprava plynulá.

Z TEPLIC VYJÍŽDĚJÍ NA ČAS

Malé dojezdové zpoždění může nabrat i autobus do Prahy, protože přímo v hlavním městě v oblasti Holešoviček se na příjezdové magistrále opravuje kanalizace a popojíždí se tam.

Každopádně z Teplic vyjíždějí spoje na čas. Potvrdil to Deníku ředitel Arriva City pro oblast Teplice Petr Havlík. „Máme připraven záložní autobus, který nasazujeme v případě, že vracející se spoj z Prahy má na otočku zpoždění,“ říká ředitel. S prodlevami kvůli dopravním omezením na cestě z Teplic do Prahy a zpět se dopravce setkává denně.

Zdroj, převzato z:
Teplický deník

 

Napiš komentář

Napsat komentář