Jak a kolik budeme platit?

Dopravce Arriva Teplice zveřejnil na svých stránkách dokument, který se snaží objasnit všechny změny platné od 1. 1. 2015.
Veškeré informace jsou k dipozici zde.

43 komentářů

43 komentářů k Jak a kolik budeme platit?


  1. zatím jsem s novým tarifem spokojenej, nejezdím sice moc, občas se svezu po Teplicích z jednoho konce na druhej nebo víceméně pravidelně 2x týdně jezdím už pár let na trase TPC,Bílinská – Chotějovice a zpět Chotějovice – TPC,Zámecká zahrada, což v hotovosti stojí oboje po 19 korunách, ale na ten bus na Bílinskou (je od DPmML) chodím z Řetenic a do Řetenic se pak od Billy vracím pěšky, protože dávat na 3 zastávky 15,90 (potažmo 20) mi přijde moc drahý (celkem by to tedy stálo 34,90 potažmo 39) a od těžkýho futrálu s el. kytarou mám tak „vytahaný ruce“… (tak ji radši většinou nechávám na zkušebně)
    po novu se budu moct do Chotějovic svézt už od nás z Řetenic, tedy s přestupem a ani zpátky nebudu muset šlapat a bude mě jedna jízda stát celkem jen 24,30 a můžu jezdit i s kejtrou (doufám, že hudební nástroje nepodléhají platbě přepravnýho, nikdy nikde za něj nikdo nic nechtěl)


    • Odpovím si sám: získal jsem před pár dny práci a jezdím z Řetenic do Průmyslový zóny III, což by mě na 30 dní stálo na předplatným 546 Kč. Ale k tomu ty cesty do Chotějovic 2x týdně: platil bych-li z peněženky, vyšlo by mě to jen o pár korun levněji, než když jsem si pořídil 30denní kupón mezi Světcem a Krupkou. A mám klid, můžu přitom jezdit jakkoli aj do Duchcova, aj do Dubí…


  2. Dobrý den.

    Ani ne před měsícem jsem koukal na tarifní počítadlo a zajímal jsem se o linku ze zóny Košťany 447 do zóny Bystřany . Jsem si jist že tam bylo 27 km a cena čtvrtletní jízdenky pod dva tisíce.
    Nyní je to 29 km a cena čtvrtletní ze 2.030,- Kč.
    Děkujeme.

    Milan.


  3. OPRAVA :

    Ne 27,- Km ale 27,- Kč.
    Tedy původně tam bylo 27,- Kč a čtvrtletní tuším 1.890,- Kč.
    Teď je tam 29,- Kč za lístek nebo 2.030,- Kč za čtvrtletní.

    Nojono – co naděláme :-(


  4. Dobrý den.Zajímalo by mě kolik zaplatím za cestu z Dubí-Krušnohorská doZáluží-Petrochemie..Děkuji za kladné vyřízení 3idlichovský


  5. Dobrý den
    Kolik bude stát jízdné student 15-26 let na 30 denní průkazku na dvě pásma ?
    Díky.


  6. Dobrý den,chtěl bych se zeptat,bude platit čipová peněženka seniorská 70 pro vnitřní MHD v Teplicích od 1.1.2015 DĚKUJÍ.


  7. Dobrý den zajímalo by mě jak to od nového roku je s kočárkem jestli bude stale kočárek a jeden dospěly zdarma ci to bude fungovat nejak zcela jinak?


  8. Dobrý den, drera (14 let) dojíždí z Úpořin do Teplic. Kolik ji bude stát měsíčenka? Musí mít průkazku? V ceníku byly i papírové měsíčenky. Může na tuto měsíčenku „popojíždět“ po teplicích? Děkuji


  9. Dobrý den, chci se pozeptat…Potřebuji dojíždět z Ustí nad Labem do Krupky.Přesněji Bohosudov komenského či Bohusodov Komenského.A vůbec se nevyznám v Jízdních řádej, jezdí vůbec něco z Ústí nad Labem do Krupky?Děkuji za odpověd Paučková


  10. Dobrý den . Mám průkazku Jeníkov -Teplice platí průkazka i do Lahoště ? .A ještě když pojedu 488 z Jeníkova a budu chtít jet do Ústí a mám průkazku Jeníkov-Teplice je možné jen doplatit tu trasu Teplice -Ústí ? Děkuji :)


    • Pravděpodobně platí, z tarifního počítadla to není patrný, ale trasa Jeníkov-Teplice bude asi braná jak přes Lahošť a Výšinu, tak přes Oldřichov a Újezdeček (já si koupil Chotějovice-Krupka a mám v tom automaticky krom Teplic ještě i Duchcov a Dubí).
      No a do Ústí se bude doplácet jen trasa mimo předplatný, tedy až z TPC.


  11. Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, kolik me bude stát cesta z Benesova náměstí do Zabrusan dospele i detske? A co znamena, že je to trasa na vyžádání? Jako,ze si u řidiče řeknu kam potrebuji?Děkuji


    • Zdravím,
      TP-Zabrušany
      jednotlivé jízdné – dospělý 15+ 21,00 Kč v hotovosti a 18,90 Kč el. peněženkou
      jednotlivé jízdné - dítě 6-15 10,00 Kč v hotovosti a 9,00 Kč el. peněženkou
      Další ceny jízdného najdete v „Tarifním počítadle

      Pokud vím, tak Zabrušany budou obsluhovat linky 483 a 499, obě tyto linky jezdí do Zabrušan dle jízdního řádu. Nevím, co myslíte tím „trasa na vyžádání“…


  12. Dnes jsem si vzala dovolenou, abych si brzy rano došla pro hotovou čipovku.Po absolvování dlouhé fronty jsem se dozvěděla, že karty s datem zhotovení 2.1.2015 nedorazily a nevíme, kdy budou.To je bordel. A tak si na to pozveme televizi. Jdu psát.


  13. Mám průkaz ZTP / P .Kolik budu platit Hrob -Teplice ,Hlavní nádraží .
    Krajská zdravotní – Benešovo náměstí, atd…


    • Dobrý den,
      Hrob – Teplice s průkazem ZTP/P bude stát v hotovosti 6 Kč a s elektronickou peněženkou 5,40 Kč, bude to 90 minutová přestupní jízdenka. Můžete s ní tak přijet z Hrobu na nádraží v Teplicích a dále s ní pokračovat jinými spoji po celých Teplicích.
      Pokud by jste potřeboval zjistit další ceny jízdného, můžete použít „Tarifní počítadlo“ – zadáte nástupní a výstupní stanici a o kus níže bude tabulka se všemi druhy jízdného, jízdné s průkazem ZTP a ZTP/P bývá v tabulce až dole označené fialovou barvou.


  14. Jak mám rozumět platnost jízdenky -den
    .Znamená to – 24 hodin nebo 5:00 -22:00


  15. dDobrý den,chtěla bych se zeptat,na kolik korun mě vyjde cesta z Dubí,konkrétně zastávka Boženy Němcové do Teplic k Hlavnímu nádraží a dále do Ústí zastáva Masarykova nemocnice.Ještě jednu otázku,jaký je rozdíl mezi anonymní čipovou kartou a kartou s na konkrétní jméno.Děkuji


  16. Nechci nikoho urážet,ale tento systém vymyslel asi nějaký hodně chytrý uředník,který v životě nejel autobusem..Je to chaotické..Řidič na mě kouká jak na zjevení,když se ho zeptám jak to mám zaplatit..Nic není dopodrobna vysvětleno..Čipová karta mi dříve platila i v Litvínově,teď musím mít dvě,tak mi teď vysvětlete kde je zjednodušení..Když jsem volal do Ústí tak mi řekne,že to schválilo zastupitelstvo,ale že veřejný průzkum nedělali,tak pro koho to dělali??????


  17. Systém je naprosto šílený jak tento paskvil mohl někdo schválit? Poslední kdo za to může jsou řidiči.
    Tohle by si měl někdo odskákat. Tohle má přinést stabilitu na deset let? Papaláši z Ústeckého kraje
    žijou asi na jiné planetě. Nedivím se že šoféři dávají výpovědi totálně jste to pos….


  18. Systém je naprosto šílený, jak tohle mohl někdo schválit? Ten kdo to schválil nejel asi nikdy autobusem.


  19. Logistika naprosto selhala. .Ďekujte uk .Co nějak fungovalo se musí zrušit ,jako vše dobré a funkční.


  20. Je to obrovská katastrofa žádná organizace, dnes ráno 20 min zpoždění . Na zastávce napsáno že autobus jede na Benešovo náměstí a autobus tam nejede.Z Dubí Drahůnek nejede nic na Benešovo náměstí, zbláznili jste se? Ti co to vymysleli by jsem nechala v tomhle počasí stát na zastávce ať vědí jaké to je,ale to tak nebude, pojedou za naše peníze ve vyhřívaném autě. Je to opravdu smutné co si necháme líbit.


  21. Příště si předem přečtěte stránku „O stránkách“ – nejsme dopravce…
    Děkuji


  22. Dobrý den.

    Já s panem Pavelkou naprosto souhlasím.
    Toto Arriva prostě nezvládla.


  23. Můžu se prosím zeptat rozumíte tady tomu někdo ?:) .. Potřebovala bych zjistit jízdé na měsíc kolik by mě vyšla kdybych si udělala na městkou i příměstkou . Děkuju:)


  24. Prosím o sdělení,jak se mají dostat do Pozorky lidi do práce do sklárny tak, aby v šest mohli začít. Zkuste si někdo v tomhle počasí jít ze Řetenic do Pozorky pěšky a pak 8 hodin pracovat a domů jít zase pěšky. Kde to žijeme, kdo tohle vymyslel. O kartách raděj ani nemluvit. Zmatek nad zmatek.Totéž je spojení do Krupky, Unčína z Pozorky.Při téhle organizaci práce se ani nedívím, že řidiči hromadně odcházejí. Děkuji za vysvětlení. Nebo se mám obrátit někam jinam? To jako dopravci vám nestačila ani dnešní reportáž v televizi._

Napsat komentář