Úpravy provozu při Mariánských slavnostech v Krupce 31. 8. – 1. 9. 2013

Pozor !

V souvislosti s konáním Mariánských slavností v Krupce dojde o víkendu 31. 8. a 1. 9. 2013 k úpravám provozu linek MHD č. 123, 136, 139, 142 a 148 v městské části Bohosudov.

Pro oba směry budou dočasně zrušeny zastávky Krupka, Bohosudov, nám. a Krupka, Bohosudov, MěÚ. Objízdná trasa povede ulicemi Dlouhou a U stadionu.

Linka č. 123 pojede od zastávky Krupka, stadion přes zastávku Krupka, Bohosudov, dlouhá do zastávky Krupka, Bohosudov, Komenského a zpět po stejné trase.

Linka č. 136 pojede od zastávky Krupka, stadion přes zastávku Krupka, sídliště do zastávky Krupka, U plovárny a zpět po stejné trase.

Linka č. 139 pojede od zastávky Krupka, Bohosudov, Dlouhá do zastávky Krupka, Bohosudov, Komenského a zpět po stejné trase.

Linka č. 142 pojede od zastávky Krupka, Bohosudov, žel.přejezd přes zastávku Krupka, sídliště do zastávky Krupka, U plovárny a zpět po stejné trase.

Linka č. 1 (DPmUL a.s.) a večerní spoje linky č. 148 pojedou od zastávky Krupka, Bohosudov, Komenského přes zastávku Krupka, Bohosudov, Dlouhá do zastávky Krupka, sídliště a zpět po stejné trase.

Leták dopravce s podrobnou mapou

Autor:
Arriva Teplice s.r.o.

Napiš komentář

Napsat komentář