Tento autobus nás bude už brzo vozit po Teplicku

ev. č. 460 - prosinec 2012 | © Teplický deník 19. 12. 2012

Do vozového parku pro MHD přibudou celkem dva.

V novém roce se můžete těšit na nové svezení. Od 2. ledna se totiž do provozu zapojí dva zbrusu nové patnáctimetrové autobusy značky Solaris Urbino. Do svého vozového parku je pořídila společnost Veolia Transport Teplice s.r.o.

Teplický deník o tom informoval Jan Gaisler, ekonomický ředitel společnosti, která se na Teplicku zabývá přepravou osob: „Jeden autobus naše společnost koupila za 6 mil. Kč, druhý si budeme najímat – ten již dorazil do Teplic. Jedná se o náhradu starších vozů, které budou vyřazeny z provozu,“ uvedl.
Pro rok 2013 se s další obnovou autobusů nepočítá, až koncem roku 2013 má dopravce v plánu pořídit další vozy pro rok 2014.

Společnost Veolia Transport Teplice vydala novou publikaci 2002 – 2012 Desetiletí velkých změn, která mapuje posledních 10 let MHD v Teplicích a jejich okolí.
Publikace formátu A4 přináší na 100 stránkách informace o trvalých provozních změnách, výlukách a změnách ve vozovém parku. K dostání je na Benešově náměstí v Teplicích, v kanceláři předprodeje MHD. Informace jsou doplněny barevnými plány výluk a velkým množstvím barevných fotografií. Nechybí ani ohlédnutí do minulosti a podrobný přehled vozového parku.

Autor:
Teplický deník,  19. 12. 2012

2 komentářů

2 komentářů k Tento autobus nás bude už brzo vozit po Teplicku


  1. Je moc hezký autobus co je na fotce už se těším až budou u nás jezdit po městě.

Napsat komentář