MHDTeplice.cz: Nová verze webu

Stará verze webu MHDTeplice.cz

Vítáme Vás na nové verzi on-line magazínu o teplické hromadné dopravě – MHDTeplice.cz!

Ačkoliv se stávající podoba webových stránek těšila jisté popularitě, obzvláště mezi dopravními nadšenci, byla již značně zastaralá a vzhledem k velkému množství informací se stala technologie statických stránek skutečně nevyhovující. Současná verze je postavena na redakčním systému, který přináší vyšší stabilitu a více možností redaktorům i čtenářům magazínu. Zajímavou novinkou tak může být například i možnost přidávání komentářů ke článkům a stránkám.

Změna vzhledu

Největší změnou prošel vzhled těchto stránek, který je nyní v magazínovém stylu a rozděluje obsah na články a aktuality (publikované na úvodní stránce, umístěné v rubrikách v pravém sloupci) a obsahové stránky (uvedené v menu v hlavičce stránky). Při řešení layoutu byl kladen důraz především na čistotu a střídmost dyzajnu, který zajišťuje přehlednost a logické uspořádání obsahu.

Obsah stránek zůstal velmi podobný původnímu, zachovány jsou samozřejmě jízdní řády, aktualizovaná evidence vozového parku autobusů a trolejbusů s velice obsáhlou fotogalerií jednotlivých vozů a další informační stránky, například historie nebo železnice. V sekci zábava můžete vidět novou stránku 360° virtuálních prohlídek míst v Teplicích a okolí, které připravují naši redaktoři. V současné době intenzivně pracujeme také na přípravách dalšího užitečného obsahu pro naše čtenáře.

Pro Kraj

Sponzorem tohoto on-line magazínu je hnutí PRO KRAJ a webhosting armin.sk.

Věříme, že se vám nový web zalíbí a budete nadále spokojeni s obsahem, který pro vás tvoříme již pátým rokem a velice se těšíme na vaše kritické, pochvalné nebo chyby odhalující komentáře!

Redakce magazínu MHDTeplice.cz

1 komentář

Jeden komentář k MHDTeplice.cz: Nová verze webu

Napsat komentář